martes, 16 de diciembre de 2014

Ja tenim aquí les LLIBRETES!!! :D

Bonaaa niiit!!!

Super contenta us anuncio que ja han estan disponibles les mini llibretes kraft!!!! :) Us recordo que les seves mides són de 12,5x9 i les pàgines en color crema suau. Teniu una gran varietat de dissenys disponibles per escollir, i també podeu afegir, de forma totalment gratüita, un washi-tape i personalitzar encara més la llibreta!!! :) 

Si voleu fer-lis un cop d'ull, teniu les llibretes dividides en 3 col·leccions:

- Happiness. Res millor que portar una pràctica llibreta amunt i avall, ja que el seu tamany és ideal per passejar-la cap aquí i cap allà, amb un munt de missatges positius que ens alegren una mica el dia :) Si t'agrada somriure a la vida, sens dubte aquestes són les teves llibretes!!!

- Mestres. Per una de les professions més vocacionals i motivadores que existeixen, però alhora també una de les més infravalorades. Els mestres es mereixen un reconeixement especial, i què millor que fer-ho mitjançant una llibreta? Aprofiteu, segur que coneixeu molts mestres que s'ho mereixen :)!

- Pare / Mare. Per agraïr tot el que fan per nosaltres i recordar que, encara que potser no els hi ho diguem cada dia, els estimem amb bogeria. Els pares i les mares també es mereixen una llibreteta!

Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubteu en enviar-me un correu a l'adreça mariqkdes@gmail.com o posar-vos en contacte amb mi a través de la pàgina del Facebook Mari QKdes!!! O si ho preferiu, podeu deixar un comentari en aquesta mateixa entrada :) 

No hay comentarios:

Publicar un comentario